Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Swipe to the left

Wat doen ceramiden voor je huid?

By Henk Strybos 10 days ago Geen comments

Wat doen ceramiden voor je huid?


Wat zijn ceramiden?

Ceramiden zijn lipiden (vetten) die natuurlijk aanwezig zijn in de huid en die essentieel zijn voor het ondersteunen van de huidbarrière en de huid gehydrateerd houden. Zonder ceramiden wordt de huid droog, geïrriteerd of kan er jeuk ontstaan.

24pharma | Corona Zelftest

By Henk Strybos 17 days ago Geen comments

Vanaf nu zijn de corona zelftesten beschikbaar

Met een antigeensneltest meet je of je besmet bent met het corona virus aan de hand van antigenen. Door middel van de test wordt aangetoond of er antigeen aanwezig is in het slijmvlies. De wattenstaaf (neusswab) hoeft slechts 2 cm diep in de neus gebracht te worden en binnen 15 minuten heb je een betrouwbare uitslag over het coronavirus.


Blaasontsteking

By Henk Strybos 1 month ago Geen comments

Blaasontsteking

Een blaasontsteking is een goedaardige aandoening, die echter wel vervelend is en soms ook pijnlijk kan zijn. Het is een urineweginfectie, een ontsteking van het slijmvlies van de blaas door bacteriën die via de plasbuis in de blaas komen. Een blaasontsteking wordt ook wel cystitis genoemd.

24pharma | Merk in beeld | 6D Sports Nutrition

By Henk Strybos 1 month ago Geen comments

6D Sports Nutrition


6d Sports Nutrition is een fabrikant van sportdranken en sportvoedingssupplementen voor amateursporters én professionals

24pharma | Verstuiven van essentiële oliën met Phytosun

By Henk Strybos 2 months ago Geen comments

Welke verstuiver kiezen van Phytosun

Voor het verstuiven van Essentiële Oliën in alle veiligheid!


24pharma | Merk in beeld | Tinge Dagverzorging

By Henk Strybos 2 months ago Geen comments

Dagverzorging van Tinge

Tinge staat voor

  • T ransparant : Tinge is 100% Belgische ontwikkeling en productie. We werken met minstens 95% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
  • I nnovative : Tinge staat gelijk aan state of the art natuurlijke formulaties die veilig zijn voor onze huid, en specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid.
  • Nononsense:Tinge is een flexibele, lokale organisatie met een overzichtelijk productgamma en producten voor alle leeftijden.
  • G enerous : Tinge werkt enkel met de beste grondstoffen en het hoogst aantal actieve stoffen. Tinge is gul met wat het beste is voor jouw huid.
  • E co-friendly : Tinge verpakking komt steevast in glas, suikerriet of afvalhout. En van lokale leveranciers.

Geschenkidee Valentijn

By Henk Strybos 2 months ago Geen comments

Geschenkidee Valentijn

Wat zal je kopen voor je geliefde? Een dag vol romantiek en liefde heeft een origineel cadeau nodig. Bij 24pharma hebben we wel een aantal ideetjes.

24pharma blog | Arterin Cholesterol

By Henk Strybos 3 months ago Geen comments

Uw cholesterol onder controle houden

Bij het beheersen van uw cholesterolspiegel is een gezonde en evenwichtige levensstijl van het grootste belang. Soms zijn veranderingen in levensstijl alleen echter niet voldoende. Arterin® helpt het cholesterolgehalte te verlagen1 en/of op peil te houden2.

Arterin® Cholesterol

Arterin® Cholesterol is een doeltreffend en goed verdragen voedingssupplement voor mensen die hun cholesterol effectief onder controle willen houden1.


24pharma | Merk in beeld | Caudalie

By Henk Strybos 3 months ago Geen comments

Caudalie beheerst de kunst om schatten uit de wijnstok te halen

Het begin van een mooi verhaal

Alles begon in Bordeaux, tussen de wijngaarden van Château Smith Haut Lafitte, het domein van de ouders van Mathilde. In 1993 tijdens de oogst ontmoetten Mathilde en Bertrand Thomas professor Joseph Vercauteren die hen vertelde dat druivenpitten de meest krachtige ontioxydanten bevatten uit het plantenrijk. Ze gingen ermee aan de slag en twee jaar later lanceerden ze de eerste producten met polyfenolen uit druivenpitten. Apothekers testten de producten uit en werden overtuigd van de kracht van polyfenolen.

24pharma blog | CE gekeurde FFP2 Mondmaskers

By Henk Strybos 3 months ago Geen comments

Mondmaskers zijn overal en hoeven dus geen introductie meer. Ze bestaan intussen in allerlei soorten en maten en hebben bovendien allemaal een andere functie. Maar wat zijn nu de precieze verschillen en hoe maak ik de juiste keuze? Tijd voor een overzicht.