Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Swipe to the left

24pharma | Merk in beeld | Caudalie

By Henk Strybos 2 days ago Geen comments

Caudalie beheerst de kunst om schatten uit de wijnstok te halen

Het begin van een mooi verhaal

Alles begon in Bordeaux, tussen de wijngaarden van Château Smith Haut Lafitte, het domein van de ouders van Mathilde. In 1993 tijdens de oogst ontmoetten Mathilde en Bertrand Thomas professor Joseph Vercauteren die hen vertelde dat druivenpitten de meest krachtige ontioxydanten bevatten uit het plantenrijk. Ze gingen ermee aan de slag en twee jaar later lanceerden ze de eerste producten met polyfenolen uit druivenpitten. Apothekers testten de producten uit en werden overtuigd van de kracht van polyfenolen.

24pharma blog | CE gekeurde FFP2 Mondmaskers

By Henk Strybos 7 days ago Geen comments

Mondmaskers zijn overal en hoeven dus geen introductie meer. Ze bestaan intussen in allerlei soorten en maten en hebben bovendien allemaal een andere functie. Maar wat zijn nu de precieze verschillen en hoe maak ik de juiste keuze? Tijd voor een overzicht.


24pharma blog | Eiwitshakes of proteïneshakes

By Henk Strybos 17 days ago Geen comments

Wie streeft naar een gezond gewicht, graag op gewicht wil blijven of op zoek is naar een evenwichtig tussendoortje kan rekenen op de eiwitshakes van Rainpharma. De Rainshakes – zo worden ze ook wel genoemd - zijn de meest zuivere en kwalitatieve eiwitshakes op de markt.

24pharma | Nieuwjaarswensen

By Véronique 24 days ago Geen comments

Hallo iedereen, om het cliché te doorbreken dat webshops onpersoonlijk zijn, wil ik me graag even voorstellen!


24pharma | Merk in beeld | Dettol

By Henk Strybos 1 month ago Geen comments

Waar het merk Dettol meer dan 80 jaar geleden voor het eerst werd gebruikt in ziekenhuizen vertrouwt men op vandaag op Dettol voor persoonlijke hygiëne en hygiëne in en rond het huis.
Dettol is dan ook hét toonaangevende merk in bescherming van de hygiëne.


24pharma blog | de heerlijke warmte van een kersenpitkussen

By Henk Strybos 1 month ago Geen comments

Wanneer je in de winter last hebt van je rug, nek of buik kan het heerlijk zijn om daar een warm kersenpitkussen op te leggen.
Genieten van de warmte op een koude winterdag met een kersepitje classic!


24pharma pakt uit - en pakt ze ook in! - de kerstpakketten en geschenkkoffers 2020

By Henk Strybos 2 months ago Geen comments

Op zoek naar een leuk geschenk voor een familielid of vriend/vriendin? In onze categorie ‘Geschenktips’ vind je tal van leuke geschenksets terug voor dames én heren. Cadeauboxen met make-up, parfums of zelfs leuke speeltjes voor je kleine spruit. Je vindt het hier allemaal terug! Bovendien zijn al deze cadeausets uitermate geschikt als eindejaarsgeschenk voor kerst of nieuwjaar.

Kerstpakketten en geschenktips

Vitamine D

By DM 2 months ago Geen comments

Vitamine D is belangrijk voor sterke botten en tanden en bevordert de opname van calcium en fosfor in het lichaam en speelt ook een rol bij de instandhouding van de weerstand en bij een goede werking van de spieren.