Merk: Auriga

Auriga Flavo-C Serum Forte 15ml

Adviesprijs 41,40 €
Korting 20%
Onze prijs 33,12 €

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.
Verdien 80 Spaarpunten bij aankoop van dit product

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Auriga Flavo-C Serum Forte 15ml

Auriga Flavo-C Forte bevat 15% L-ascorbinezuur (de hoogste concentratie gestabiliseerde vitamine C) voor een optimaal herstellende werking. Dankzij zijn unieke penetratiesysteem kan Flavo-C® Forte snel en langdurig inwerken om het huidreliëf te herstellen. Het is de ideale verzorging om die zones te verzorgen die op het eerste gezicht onherstelbaar beschadigd lijken (voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, lipcontour…). Deze verzorging kan samen met Flavo-C® serum als aanvalsbehandeling worden gebruikt om het effect van het serum te versterken.

Flavo-C Forte Serum voorkomt huidveroudering en verzacht lijntjes en diepe rimpels (lipcontour, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels). Daarnaast versterkt het serul de werking van Flavo-C serum.

  • Vitamine C (L-ascorbinezuur): bevordert de synthese van collageen en elastine.
  • Ginkgo Biloba: krachtige antioxidant.
  • Ferulzuur: antioxidant en helpt DNA te herstellen. 

Gebruik van Auriga Flavo-C Serum Forte 15ml

1. Geschikt voor alle huidtypes.
2. Breng enkele druppels Flavo-C Forte ’s ochtends en ’s avonds met de vingertoppen aan op de te verzorgen zones (gezicht, oogomtrek, decolleté)
3. Als Flavo-C® Forte gebruikt wordt om het effect van Flavo-C® serum te versterken, volstaat het het product 2 tot 3x per week aan te brengen.
4. Vermijd contact met de ogen.

Aqua, L-ascorbic acid, glycerin, alcohol, ethoxydiglycol, Ginkgo biloba extract, Vitis vinifera extract, Tea sinensis extract.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Auriga Flavo-C Serum Forte 15ml
Uw waardering