Nosko | Babyverzorgingsproducten

Nosko® heeft als missie ouders te ondersteunen bij het verzorgen van hun baby op de meest natuurlijke, veilige, betrouwbare en pure manier. Geen chemische rommel of schadelijke, irriterende ingrediënten, alleen natuurlijke werkzame bestanddelen die de babyhuid blij maken.

De 3 waarden van Nosko® huidverzorging

Veilig
- Dermatologisch getest
- Hypoallergene formules
- Veilig te gebruiken vanaf de geboorte
Natuurlijk
- 100% betrouwbare ingrediënten, >95% natuurlijke oorsprong
- Zonder schadelijke of irriterende ingrediënten voor de kwetsbare babyhuid
- 0% parabenen, sulfaten, siliconen, minerale oliën, phenoxyethanol, ethanol, PEG, synthetische bewaarmiddelen/kleurstoffen,…
- Vegan
Ecologisch verantwoord
- verpakkingen uit gerecycleerd materiaal
- recycleerbare verpakkingen

Nosko® babyverzorging

Als jonge ouders omring je je kleine spruit met alle liefde en warmte van de wereld. Jullie willen graag alles geven wat je baby nodig heeft en ook voor de verzorging reken je op natuurlijke, veilige en ecologisch verantwoorde producten.

Wassen

Voor de dagelijkse reiniging van de huid en het haar van je baby is de Nosko® Lichaam en Haar wasgel een veilige, natuurlijke en ecologische zeepvrije wasgel verrijkt met zoete amandelmelk, appelextract en phytofoam. Breng de wasgel aan op de natte huid en haar. Spoel voorzichtig af met water en dep zachtjes droog. Prikt niet in de oogjes en bestaat uit 97% natuurlijke ingrediënten.

Baden

Geef je je baby een badje, voeg dan zeker wat Nosko® badolie toe aan het badwater. Deze natuurlijke olie zorgt ervoor dat baby’s huidje zijdezacht wordt.

Verzorging

Na het bad kan je baby wel wat extra hydratatie gebruiken. De Nosko® Bodylotion verrijkt met amandelolie, avocado-olie, appelolie, appelextract en bisabolol en past perfect voor de dagelijkse verzorging van de babyhuid.

Melkkorstjes

Melkkorstjes komen bij veel baby's voor, dus je hoeft je zeker geen zorgen te maken. het doet geen pijn voor je baby, maar ze kunnen wel wat jeuk veroorzaken. Melkkorstjes zijn te vergelijken met roos bij volwassenen en komen door overmatige talgproductie. Deze (over)productie van talg wordt veroorzaakt door zwangerschapshormonen. Van zodra de zwangerschapshormonen verdwijnen, zullen ook de melkkorstjes verdwijnen.

De Nosko® Melkkorstjes Crème op basis van avocado-olie, katoenzaadolie, borago olie en aloë vera maakt de melkkorstjes zacht en zorgt er zo voor dat ze los komen van de hoofdhuid. Laat de crème een nacht inwerken, spoel de volgende ochtend met water afspoelen en dep het hoofdje droog. het hoofd droogdeppen. Het is niet nodig de haren met shampoo te wassen. Zodra de melkkorsten voldoende zijn losgekomen en de hoofdhuid droog is, kunt u ze met een zachte kam uitkammen. Krab de korstjes er in geen geval af, zodat u de hoofdhuid van uw kleintje niet bezeert.

Nosko® Neushygiëne

Bij zuigelingen kan neusslijm al op zeer jonge leeftijd eetproblemen veroorzaken als het niet wordt verwijderd. Kinderen kunnen hun neus pas goed snuiten als ze 3-4 jaar zijn. De Nosko® neuspeer is ontworpen voor een snelle en gemakkelijke verwijdering van snottebellen. Ideaal bij een verstopte neus of verkoudheid van uw baby.

Nosko® Fopspenen

Nosko® fopspenen zijn ontwikkeld in samenwerking met logopedistenen tandartsen en zijn uniek door hun zacht en flexibel schildje. Dankzij de zachtheid, de flexibiliteit en de symmetrische vorm van het schildje en de vorm en het materiaal van de speen, passen ze altijd comfortabel in de mond van uw baby. Bovendien helpen ze het gehemelte van uw baby vormen. Het schildje houdt het neusje vrij en de luchtgaatjes in het schildje zorgen voorextra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt.

Waarom Nosko® een bewuste keuze is voor jezelf en je baby

Kies je voor Nosko® dan mag je gerust zijn dat je perfect weet – en zeker ook wat niet – je op de huid van je baby smeert. Met korte ingrediëntenlijsten, geen onnodige toevoegingen en een uitgekiende keuze aan bestanddelen zijn de producten van Nosko® 100% veilig voor de kwetsbare huid van je baby. Als bewuste ouders die ook belang hechten aan het klimaat en de toekomst van onze kinderen, is de keuze voor Nosko® ook ecologisch verantwoord door het gebruik van verpakkingen uit gerecycleerd materiaal die 100% recycleerbaar zijn.

Nosko® verzorgingsproducten bij 24pharma

Uw favoriete online apotheek 24pharma voorziet in een uitgebreid aanbod en ruime voorraad van alle in dit artikel vermelde producten voor de verzorging van jullie kleine wondertje.

https://www.24pharma.be/nl/merken-a-z/nosko