Tinge Dagverzorging

Dagverzorging van Tinge

Tinge staat voor

 • T ransparant : Tinge is 100% Belgische ontwikkeling en productie. We werken met minstens 95% natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
 • I nnovative : Tinge staat gelijk aan state of the art natuurlijke formulaties die veilig zijn voor onze huid, en specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid.
 • Nononsense:Tinge is een flexibele, lokale organisatie met een overzichtelijk productgamma en producten voor alle leeftijden.
 • G enerous : Tinge werkt enkel met de beste grondstoffen en het hoogst aantal actieve stoffen. Tinge is gul met wat het beste is voor jouw huid.
 • E co-friendly : Tinge verpakking komt steevast in glas, suikerriet of afvalhout. En van lokale leveranciers.

Van reiniging tot dagverzorging

De natuur brengt ons wat goed is voor onze huid. Waarom zou je het niet gebruiken? Tinge daycare ontwikkelde producten met minstens 97% natuurlijke ingrediënten voor een zichtbaar jongere en gezonde huid. Deze dagcrèmes hebben anti-pollution eigenschappen voor een ultieme huidbescherming. Van reiniging tot dagverzorging tot extra gezichtsverzorging; tieners, mannen en vrouwen kunnen volop genieten van deze exclusief ontwikkelde huidverzorgingsproducten van Tinge.

Dagcrème voor vrouwen

Dit specifiek ontwikkelde huidverzorgingsproduct voor vrouwen met een gezuiverd extract van granaatappel heeft een herstructurerend en regenererend effect. Fijne lijnen worden verminderd, de huid voelt zachter aan, ziet er opgefrist en jonger uit.

Gezuiverde extracten van bruine algen hebben anti-vervuilende eigenschappen. Ze helpen veroudering te voorkomen als gevolg van stress en externe dagelijkse agressies.

Een niet vettige dagcrème die gemakkelijk in de huid dringt zonder sporen na te laten. Het dient als een ideale make-upbasis en bevat een fris parfum.

Geschikt voor veganisten.

 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Bevat 99,2% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
 • Dermatologisch getest

Gebruik van Tinge Dagcrème Vrouwen Anti-Aging 50ml

1. Breng dagelijks aan op de gereinigde huid.
2. Gebruik niet bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Tinge Dagcrème Vrouwen Botox-Like Effect 50ml

Deze ultieme huidverzorging voor vrouwen wordt versterkt door gezuiverde extracten van bruine algen uit de Middellandse Zee, in jojoba olie. Het herstelt de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid voor een vollere, stevigere en zichtbaar jongere huid. En dit door het stimuleren van collageen.

Bovendien genereert een 100% natuurlijke mix van witte hibiscus en baobabfruit extracten een liftend effect. Een niet vettige dagcrème die gemakkelijk in de huid dringt zonder sporen na te laten. Het dient als een ideale make-upbasis en bevat een fris parfum.

Geschikt voor veganisten.

 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Bevat 9,2% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
 • Dermatologisch getest

Gebruik van Tinge Dagcrème Vrouwen Botox-Like Effect 50ml

1. Breng dagelijks een op de gereinigde huid.
2. Gebruik niet bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Dagcrème voor mannen

Dit specifiek ontwikkelde huidverzorgingsproduct voor mannen heeft een herstructurerend en regenererend effect. Fijne lijnen worden verminderd, de huid voelt zachter aan en ziet er jonger uit.

De gezuiverde extracten van cactusvijg in jojoba olie hebben de eigenschap om vervuiling tegen te gaan. Ze helpen veroudering van de huid te voorkomen die zich als gevolg van stress en externe dagelijkse agressies manifesteert. Een niet vettige dagcrème die gemakkelijk in de huid doordringt met een frisse mannelijke geur.

Geschikt voor veganisten.

 • Geschikt voor alle huidtypes
 • 97,71% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
 • Dermatologisch getest

Gebruik van Tinge Dagcrème Voor Mannen 50ml

1. Breng dagelijks aan op de gereinigde huid.
2. Gebruik niet bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Dagcrème voor tieners

Deze specifieke huidverzorging is zorgvuldig ontwikkeld voor de huidcondities van de tiener. Dit met behulp van een van planten afgeleid salicylzuur, namelijk wintergroen. Het zuivert de huid en zorgt voor een perfecte teint. De huid is verfijnd en gematteerd.

Bovendien bevat deze huidverzorging marshmallow-wortelextract, dat vanouds bekend staat om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen.

Dagcrème geschikt voor veganisten, met een zachte applicatie en jonge frisse geur.

 • Geschikt voor de normale en acne-gevoelige huid
 • 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
 • Dermatologsich getest

Gebruik van Tinge Dagcrème Voor Tieners 50ml

1. Breng de dagcrème dagelijks aan op de gereinigde huid.
2. Gebruik niet bij kinderen jonger dan 3 jaar.

Tinge Delicate Reiniger Gezicht & Handen 200ml

Tinge delicate gezichts- en handreiniger beschermt de epidermale lipidenbarrière, respecteert de huidbalans, hydrateert, kalmeert en beschermt de huid. Specifiek geformuleerd voor de meest gevoelige, droge en kwetsbare huid.

Dankzij de werking van de plantaardige polysachariden wordt de epidermale lipidenbarrière gehydrateerd en hersteld. Sporen-elementen zoals magnesium en zink hebben een herstellende en versterkende werking, ze zijn essentieel voor de vitale functie van de huid.

Geschikt voor veganisten.

Gebruik van Tinge Delicate Reiniger Gezicht & Handen 200ml

1. Breng een kleine hoeveelheid in uw handen aan en was voorzichtig uw gezicht en handen. De huid wordt gereinigd en gehydrateerd.

Tinge Micellair Water 3-in-1 200ml

Tinge delicaat micellair water 3-in-1 beschermt de huid, respecteert de huidbalans, hydrateert en kalmeert. Specifiek geformuleerd voor de meest gevoelige huid.

Dankzij de werking van de plantaardige polysachariden wordt de epidermale lipidenbarrière gehydrateerd en hersteld. Magnesium en zink hebben een herstellende en versterkende werking, ze zijn essentieel voor de vitale functie van de huid. De huid is volledig schoongemaakt, gehydrateerd en heeft een frisse uitstraling.

Verwijdert make-up en onzuiverheden.

Geschikt voor veganisten.

Gebruik van Tinge Micellair Water 3-in-1 200ml

1. Breng aan op een wattenschijfje en maak de huid, nek en oogcontour zacht schoon.
2. Spoelen is niet nodig.

Tinge producten kopen bij 24pharma

Ontdek het volledige assortiment Tinge producten bij 24pharma, uw online apotheek.

https://www.24pharma.be/merken-a-z/tinge.html