Verstuiven van essentiële oliën met Phytosun

Welke verstuiver kiezen van Phytosun

Voor het verstuiven van Essentiële Oliën in alle veiligheid!

Phytosun Verstuiver Mauna

Geniet van de fijne geuren en heilzame eigenschappen van Essentiële Oliën dankzij de Phytosun Mauna Verstuiver. Deze verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de diffusie van Etherische Oliën in alle zachtheid. U ervaart al snel een heerlijk geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt. De LED-verlichting, die warme, elkaar afwisselende kleuren uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en creërt een wellness gevoel in huis.

Essentiële of Etherische Oliën zijn aromathische producten en de meeste zijn ideaal voor verstuiving. het is een toepassing die heel veel positieve resultaten oplevert bij lichamelijke (bv. bij luchtwegaandoeningen) en psychische (bv. bij slaapproblemen, stress...) klachten.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden terug van veel voorkomende klachten en de Essentiële Olie die u hiervoor kunt gebruiken.

Gebruik van Phytosun Verstuiver Mauna

1. Plaats de verstuiver op een plat en stabiel oppervlak, verwijderd van de rand.

2. Verwijder het buitenste en het binnenste deksel van de verstuiver.

3. Giet mineraal water (fles- of kraantjeswater) in het reservoir zonder overschrijding van het aangeduide maximumniveau (200 ml).

4. Voeg vervolgens enkele druppels Essentiële Oliën (3 tot 10 druppels) toe.

5. Plaats eerst het binnenste deksel en vervolgens het buitenste deksel terug op de verstuiver.

6. Steek de stekker van de adapter in de DC-aansluiting aan de onderkant van de verstuiver.

7. Sluit het apparaat aan op een stopcontact.

Vernevelingsfunctie:

1. Druk één maal op het symbool AAN/UIT om de continue verneveling te starten.

2. Druk twee maal om de verneveling gedurende 1 uur te starten. De verstuiver wordt daarna automatisch uitgeschakeld. Ideaal bijvoorbeeld voor het slapengaan.

3. Druk drie maal om de cyclische verneveling te starten – 30 sec AAN / 30 sec UIT. De verstuiver vernevelt gedurende 1 uur en wordt daarna automatisch uitgeschakeld.

4. Druk vier maal om de verstuiver volledig uit te schakelen.

Opmerkingen: Indien het waterniveau in het reservoir onvoldoende of zelfs uitgeput is, zal de verstuiver automatisch uitgeschakeld worden.

Verlichtingsfunctie:

1. Druk één maal op het symbool om de sfeerverlichting in te schakelen (7 kleuren).

2. Druk een tweede maal om de verlichting vast te zetten op uw favoriete kleur te kiezen.

3. Druk drie maal om de verlichting vast te zetten op een warm sfeerlicht.

4. Druk vier maal om het licht uit te schakelen.

Deze verstuiver kan ook gebruikt worden als sfeerverlichting door enkel op de lichtknop te drukken.

Phytosun Verstuiver Pietra

De Pietra Verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de verstuiving van Essentiële Oliën in alle zachtheid.Door de ultrasone trillingen verdampt de verstuiver dit aromatische water. U ervaart al snel een heerlijk geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt. Met een innovatief en uniek model, combineert deze Pietra Verstuiver design met een optimale verstuiving van uw Essentiële Oliën.

De LED-verlichting, die warme, elkaar afwisselende kleuren uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en brengt sfeer in huis. Gebruik in de Pietra Verstuiver de pure Essentiële Oliën of Complexen voor verstuiving van Phytosun. Alle Essentiële Oliën van Phytosun dragen het BIO- en E.O.B.B.G.-kwaliteitslabel wat de beste resultaten geeft!

Gebruik van Phytosun Verstuiver Pietra

  • Vul het reservoir met water en voeg er enkele druppels Essentiële Oliën aan toe

Phytosun Verstuiver Louise Kids

De Louise verstuiver voor kinderen is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de verstuiving van Essentiële Oliën in alle zachtheid. Vul het reservoir met water en voeg er enkele druppels Essentiële Olie aan toe. Door de ultrasone trillingen verdampt de verstuiver dit aromatische water. Je ervaart al snel een heerlijk geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt.

De LED-strip, die warme, elkaar afwisselende kleuren uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en laat uw kleintje heerlijk wegdromen. Daarnaast werd deze verstuiver uitgerust met een timer van 30 minuten waardoor u in alle veiligheid Essentiële Oliën kan verstuiven.

  • Bevochtigt de lucht
  • Verandert van kleur
  • Slaapmodus bij onvoldoende water
  • Handige schakelaar
  • Verstuiving kan zowel met timer als zonder timer.

Gebruik van Phytosun Verstuiver Louise Kids

  • Gebruik in de Louise verstuiver enkel Essentiële Oliën die geschikt zijn voor kinderen. Vraag raad aan uw apotheker over het gebruik van Essentiële Oliën

Phytosun kopen bij 24pharma

Phytosun is hét referentiemerk geworden voor natuurlijke verzorging binnen de apotheek.

Vandaag bestaat het gamma uit 2 segmenten:

1) Essentiële Oliën in pure vorm voor wie graag eigen producten samenstelt of ervoor kiest een bepaalde olie te gebruiken voor een specifieke kwaal.

2) Kant-en-klare producten die een combinatie van Essentiële Oliën of andere natuurlijke ingrediënten bevatten.

Ontdek het beschikbare aanbod Phytosun producten bij 24pharma op

https://www.24pharma.nl/merken-a-z/phytosun-online-kopen-bestellen.html

Dankzij speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.

Vaak gekochte producten van Phytosun zijn de Essentiële Oliën van Eucalyptus Radiata BioTea-Tree en de Phytosun Mauna Verstuiver.