Merk: Difrax

Difrax Fopspeen Dental Lovely 0-6M 1 Stuk

Adviesprijs 5,49 €
Korting 10%
Onze prijs 4,94 €
Niet op voorraad

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.
Verdien 10 Spaarpunten bij aankoop van dit product

Omschrijving van Difrax Fopspeen Dental Lovely 0-6M 1 Stuk

De Difrax Fopspeen Dental 0-6 M voldoet aan de zuigbehoefte van je baby. De fopspeen stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, kaak- en tongspieren. De grootte van het fopspeen schildje en die van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor pasgeboren baby’s tot 6 maanden.

Deze unieke fopspeen heeft een vlindervormig schildje, waardoor de fopspeen mooi past op het gezicht van je baby. De neusuitsparing zorgt ervoor dat je baby vrij kan ademen door de neus. Door de gaatjes is er extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. Het Dental model is ontwikkeld in samenwerking met een medisch team, waaronder kindertandartsen. Het platte gedeelte van de speen drukt tegen de tong en de bolle kant rust tegen het gehemelte. Dit stimuleert de ontwikkeling van de kaak- en tongspieren.

  • De vlindervorm laat het neusje vrij
  • Voorkomt huidirritatie door optimale luchttoevoer
  • Ontwikkeld door Difrax medisch team

Gebruik van Difrax Fopspeen Dental Lovely 0-6M 1 Stuk

1. Vervang een fopspeen elke zes weken.
2. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of dit onbeschadigd is.

Advies: vervang je fopspeen elke zes weken. Trek dagelijks aan het zuiggedeelte om te controleren of deze onbeschadigd is. Wanneer je kindje de extra sterke fopspeen kapot bijt, kun je hem of haar beter een bijtspeeltje geven.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan