Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49 (in België)
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek
Merk: Trenker

Exilis 60 Tabletten

Adviesprijs € 19,99
Korting 24%
Onze prijs € 15,19

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Exilis 60 Tabletten

Exilis tabletten bevatten een gestandaardiseerd en hoog geconcentreerd extract van Camellia sinensis (zwarte thee). Dankzij Camellia sinensis extract, wordt Exilis gebruikt om gewicht te verliezen naast dieetmaatregelen. Bovendien, ondersteunt Camellia sinensis aanwezig in Exilis de controle over het gewicht.

Het standaardiseringsproces garandeert een constante concentratie aan actieve bestanddelen van zwarte thee.

De theeplant wordt op grote schaal geteeld voor zijn bladeren, welke eens gedroogd en gefermenteerd, gebruikt worden bij de bereiding van thee. In China wordt thee gebruikt als een weldadig drankje en als gefermenteerd kruid sinds meer dan 4000 jaar. Er werd lang geloofd dat zwarte en groene thee uit verschillende planten komen: ze zijn echter afkomstig van dezelfde plant. Het is de fermentatiestap die bepalend is om de groene bladeren om te zetten in zwarte bladeren en aldus zwarte thee te bekomen.

Gebruik van Exilis 60 Tabletten

1. Neem 1 tablet 's morgens of in de vroege namiddag in met een beetje water.

1 tablet in de ochtend of in de vroege namiddag, met een beetje water. Uit voorzorg is het afgeraden Exilis te nemen tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode.

Gestandaardiseerd extract van Camellia sinensis (L.) Kuntze (theestruik): 400 mg. Vulmiddel: microkristallijne cellulose. Antiklontermiddel: gepregelatiniseerd zetmeel. Kleurstof: titaandioxide (E171). Glansmiddelen: polydextrose, hypromellose, triglyceriden. Antiklontermiddelen: colloidaal siliciumdioxide, magnesiumstearaat.
Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Het gebruik van zuivelproducten moet vermeden worden binnen het kwartier vóór en na de inname van Exilis tablet voor een goede invloed van het voedingssupplement. Overschrijd de dagelijks aanbevolen dosis niet.. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Bevat cafeïne (80 mg).
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Exilis 60 Tabletten
Uw waardering