Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek
Merk: Nailner

Nailner Schimmelnagelborsteltje 2in1 5ml

Adviesprijs 27,50 €
Korting 10%
Onze prijs 24,75 €

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nailner Schimmelnagelborsteltje 2in1 5ml

De formule van Nailner 2in1 behandelt niet alleen de kalknagel maar verbetert ook het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel. 

  • Behandelt kalknagels: een uniek transportsysteem zorgt ervoor dat de ingrediënten in de volledige nagel door kunnen dringen. Door het milieu van de nagel te veranderen, ten nadele van de schimmel, kan de schimmel bij de bron worden tegengegaan.
  • Voorkomt kalknagels: dagelijks aanbrengen beschermt de nieuwe nagel tegen infectie.
  • Zichtbaar resultaat na 7 dagen: Nailner 2in1 bevat ook een kleur verbeterend ingrediënt dat helpt om het uiterlijk van de geïnfecteerde nagel na 7 dagen te verbeteren.

Gebruik van Nailner Schimmelnagelborsteltje 2in1 5ml

1. Breng de eerste vier weken twee keer per dag aan (bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds), voor zichtbaar resultaat. Daarna kun je de dosering terugbrengen tot één keer per dag tot een gezonde nagel de aangetaste nagel heeft vervangen.

2. Breng aan op schone en droge nagels. Verwijder eventuele nagellak en indien gewenst kun je wat losse schilfertjes van de kalknagel verwijderen. Vijlen is niet nodig voordat je het borsteltje gebruikt. Om vlekken te voorkomen is het verstandig een handdoek, tissue of keukenpapier onder je handen en voeten te leggen voordat je begint met de behandeling.

3. Draai de dop van het flesje. Lak de aangetaste nagel met Nailner of gebruik Nailner op alle nagels om eventuele infectie te voorkomen. Nailner Schimmelnagelborsteltje breng je net als nagellak egaal en gelijkmatig aan, van het witte maantje bij de nagelriem richting de nagelrand. Vergeet niet ook de onderzijde van de nagelrand aan te tippen met het kwastje. Laat de nagel(s) 1 a 2 minuten drogen. De nagel(s) moeten helemaal droog zijn voor je sokken en/of schoenen aantrekt. Sluit daarna . Wij adviseren om geen gewone nagellak of kunstnagels aan te brengen op kalknagels. Was je handen nadat je een kalknagel hebt aangeraakt. De schimmel kan ook andere nagels besmetten

4. Preventie: Breng 1 keer per dag aan om de schimmelinfectie van de nagel te voorkomen.

Maak de nagel schoon en verwijder alle nagellak telkens voordat u het product aanbrengt. U hoeft de nagel niet te vijlen vóór gebruik van het product. Breng het product twee keer per dag aan tijdens de eerste vier weken. Breng het product daarna één keer per dag aan tot de gezonde nagel de beschadigde nagel heeft vervangen. U moet de oplossing aanbrengen op het volledige oppervlak van de nagel, ook de onderzijde van de uiterste voorkant. Laat de oplossing 1 à 2 minuten drogen voordat u de nagel bedekt (sokken, schoenen of handschoenen). Na vier weken hoeft u het product maar eenmaal per dag meer te gebruiken tot het aangetaste deel van de nagel is uitgegroeid. U mag uw voeten gedurende enkele uren nadat u het product hebt aangebracht, niet wassen. Tijdens de behandeling hoeft u geen extra druk uit te oefenen op de pen. Plaats de dop goed terug op de pen of het flesje na elk gebruik.

Nailner Brush 2 IN 1 bevat voldoende oplossing voor ongeveer 300 toepassingen.

Nailner Brush 2 IN 1 kan ook preventief worden gebruikt. Gebruik de Nailner eenmaal per dag om schimmelinfecties van de nagels te voorkomen.

Ethyl Lactate, Aqua, Glycerin, Lactic Acid, Citric Acid.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nailner Schimmelnagelborsteltje 2in1 5ml
Uw waardering