Merk: NAN

Nan Optipro 1 Zuigelingenmelk 0-6 Maand 800g

Adviesprijs 16,99 € Onze prijs 16,48 €

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.
Verdien 34 Spaarpunten bij aankoop van dit product

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van Nan Optipro 1 Zuigelingenmelk 0-6 Maand 800g

Nan Optipro 1 is een standaard eersteleeftijdsmelk die specifiek geschikt is als voeding voor baby's vanaf de geboorte tot 6 maanden, wanneer zij geen borstvoeding krijgen. Kan gebruikt worden als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, eventueel in combinatie met borstvoeding.

  • bevat 100 % lactose.
  • bevat Bifidus B lactis dat zorgt voor een bifidogene darmflora. Bifidus B lactis verbetert de immuuntoestand en vermindert de incidentie van diarree. Het regelt ook de transit.
  • bevat DHA/ARA die de immuuninfectie moduleren en een sterke anti-inflammatoire werking hebben.
  • bevat Opti Pro. Opti Pro is een kwalitatief en kwantitatief geoptimaliseerd eiwitprofiel  dat zorgt voor een verlaagde metanole stress en een verminderd risico op obesitas.
  • bevat ook nog andere beschermende factoren, zoals een laag eiwitgehalte, zink, selenium, vitamine A en nucleotiden.

BELANGRIJK: Moedermelk is de ideale voeding voor baby's. Raadpleeg uw dokter alvorens de beslissing te nemen om een zuigelingenmelk te gebruiken.

Gebruik van Nan Optipro 1 Zuigelingenmelk 0-6 Maand 800g

1. Gebruik 1 maatschepje poeder per 30 ml water.
2. Na bereiding de fles onmiddellijk geven en na de maaltijd de melkrestjes weggooien.

wei-eiwitten, lactose, palmoleïne, magere melk, koolzaadolie, kokosolie, zonnebloemolie, calciumcitraat, visolie, sojalecithine, kaliumcitraat, kaliumchloride, L-fenylalanine, plantaardige olie van Mortierella alpina, vitamine C, magnesiumchloride, natriumfosfaat, taurine, L-histidine, inositol, natriumchloride, nucleotiden, ijzersulfaat, zinksulfaat, calciumfosfaat, vitamine E, L-carnitine, niacine, cultuur van Bifidobacterium lactis, pantotheenzuur, vitamine A, kopersulfaat, vitamine B1, vitamine B6, mangaansulfaat, vitamine B2, kaliumjodide, foliumzuur, vitamine K, natriumselenaat, biotine, vitamine D.

NAN® OPTIPRO® 1 is een 1ste leeftijdsmelk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek.Deze is specifiek geschikt om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen.

• Kan na een medisch verzoek gebruikt worden in combinatie met moedermelk

• Bevat DHA*

* Conform de nieuwe wetgeving.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nan Optipro 1 Zuigelingenmelk 0-6 Maand 800g
Uw waardering