Merk: XLS

XLS Medical Ultra 5 180 Tabletten

Adviesprijs 99,95 €
Korting 40%
Onze prijs 59,97 €

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van XLS Medical Ultra 5 180 Tabletten

XL-S Medical Ultra 5 helpt je gezond afvallen en ondersteunt je dieet.

XL-S Medical Ultra 5 vermindert je lichaamsvet en helpt je tot 5x meer gewicht te verliezen  dan met een dieet alleen1. XL-S Medical Ultra 5 bevat een uniek en gepatenteerd vezelcomplex van natuurlijke oorsprong, Okranol™,  dat zich bindt met vetten in je voeding. Hierdoor zal je lichaamsgewicht en de hoeveelheid aanwezig lichaamsvet verminderen. Het helpt je die overtollige centimeters rond heupen en dijen te verliezen.

Iedereen weet: gezonder eten is goed voor lichaam en geest. Combineer XLS Medical Ultra 5 met een actieve levensstijl, dit stimuleert je metabolisme en zo kan je afvallen. Maar dit wil nog niet zeggen dat het makkelijk is. Veel mensen hebben advies en een duwtje in de rug nodig om de nodige kilootjes te verliezen.

Eigenschappen

  • Verlaagt uw BMI
  • Vermindert het aanwezige vet
  • Vermindert de centimeters rond de heupen en de dijen
  • Gezond gewichtsverlies
  • Toont resultaten na 1 maand

Gebruik van XLS Medical Ultra 5 180 Tabletten

1. Neem 2 capsules XL-S Medical ULTRA 5 drie keer per dag onmiddellijk na elke maaltijd (ontbijt, lunch en avondmaal) om de voordelen van XL-S Medical ULTRA 5 volledig te benutten.
2. Voor een lichter resultaat, volg de instructies op de bijsluiter.
3. Indien u een maaltijd overslaat, neem toch uw capsules.

Voorzorgsmaatregelen bij gebruik van XLS Ultra 5 Afslankmiddel :

  • Alleen aanbevolen voor volwassenen van 18 jaar of ouder. Het gebruik van dit product door jongeren van 12-18 jaar dient onder toezicht van een bevoegde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te gebeuren.
  • Voor de gunstige werking van vezels op de gastro-intestinale transit wordt aanbevolen om minstens 2 l water per dag te drinken. Lichte constipatie kan optreden in geval van beperkte vloeistofinname.
  • Neem XL-S MEDICAL ULTRA 5 niet tijdens de zwangerschap of borstvoeding, bij een BMI (Body Mass Index) lager dan 18,5 of als u binnen de 2 uur in vet oplosbare geneesmiddelen hebt ingenomen (bv. orale contraceptiva).
  • XL-S MEDICAL ULTRA 5 bevat sporen van oxaalzuur, die in veel andere groene groenten voorkomen. Als u een nierziekte of nierstenen heeft, is het beter dit product niet regelmatig te gebruiken.
  • Raadpleeg uw arts voor het nemen van XL-S MEDICAL ULTRA 5 indien u allergisch bent voor één van de bestanddelen, een reeds bestaande medische aandoening heeft, u diabetes heeft, u cholesterolverlagende medicatie gebruikt of een tekort heeft aan een vetoplosbare vitamine (A, D, E & K).

 

 

Alvorens gebruik lees zeker de XLS Medical ULTRA 5 bijsluiter.
XLS Ultra 5 Ervaringen en Reviews van andere gebruikers zijn hieronder terug te vinden.

Gebruiksaanwijzing

- Neem twee capsules XL-S Medical Ultra 5 drie keer per dag onmiddellijk na elke maaltijd (ontbijt, lunch en avondmaal) om de voordelen ervan volledig te benutten en maximaal te vermageren. (1 doos = 1 maand)

- Indien u een maaltijd overslaat, neem toch uw capsule(s).

- Overschrijd de hoeveelheid van zes tabletten per dag niet

- We raden bij het gebruik van XL-S Medical Ultra 5 aan om voldoende te drinken gedurende de dag in combinatie met je dieet om optimaal te vermageren.

Okranol™, een gepatenteerd vezelcomplex van natuurlijke plantenbronnen, Polyvinylpolypyrrolidon, Citroenzuur, Tricalciumfosfaat, Magnesiumstearaat.

XLS MEDICAL ULTRA 5 bevat Okranol™, een gepatenteerd vezelcomplex van natuurlijke oorsprong, waarvan de vetbindende eigenschappen klinisch bewezen zijn*.

Efficiënt en gezond gewichtsverlies - klinisch bewezen – verlies tot 5x meer gewicht dan met een dieet alleen & met voordelen voor het lichaam.*

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XLS Medical Ultra 5 180 Tabletten
Uw waardering