Gelilact Poeder is ideaal om babymelk, borstvoeding of andere vloeistoffen in te dikken.
Gelilact Cellulosegom wordt niet door de maag of darmen afgebroken, het kan wel de gastro-intestinale transit lichtjes wijzigen waardoor de opname van sommige geneesmiddelen kan beïnvloed worden.
Gelilact veroorzaakt geen of weinig diarree indien de juiste hoeveelheid gebruikt word!
Gelilact Cellulosegom vermindert de concentratie van suiker in het bloed na de maaltijden (opletten bij kinderen met diabetes).
Gelilact Cellulosegom heeft dispergerende, stabiliserende en indikkende eigenschappen.
Doe 2 tot 4 maatlepeltjes Gelilact Poeder in 100ml melk, soep of een ander vloeistof. 1 maatlepel is 0.5 gram.
Bij moedermelk of een andere vloeibare melk, soep of water: doe de lauwe melk of vloeistof in een kom en strooi daarna het poeder erover. Roer goed tot alle brokjes opgelost zijn.
Bij melkpoeder: meng Gelilact poeder met het melkpoeder en maak daarna de melk klaar zoals voorzien.
Bij babymelk: schud steeds goed de fles met het poeder om klontertjes op te lossen. De flessen kunnen op hetzelfde tijdstip klaar gemaakt worden indien ze dezelfde dag ingenomen worden.
Gelilact Poeder bevat Cellulosegom E466 98g per 100g.
Verder bevat Gelilact per 100 g:2 g Koolhydraten waarvan maltose 1 g en dextrose 1 g.
1 maatschepje Gelilact bevat 0.50 g.
BEVAT 0g EIWITTEN en 0g VETTEN
Gelilact Poeder voor en na de opening op kamertemperatuur (15-20°C) en op een droge plaats bewaren.
Geen vochtig maatschepje in het poeder plaatsen.
Gelilact niet mengen met zure vloeistoffen zoals bevoorbeeld vruchtensappen.
De gebruikte materialen steeds goed reinigen alvorens te gebruiken!
Ingeval van vragen contacteer uw kinderarts!
Schrijf uw eigen review
Cookiebeleid
Essential
Analytical
Marketing
Privacybeleid
Cookiebeleid
Essential
Essential cookies are strictly necessary to guarantee the proper functioning of the website.
Analytical
With this you allow us to collect anonymous data about the use of the website with third party cookies, such as the number of clicks and the behavior of visitors on the website. In addition, we can also perform marketing-related actions via this option.
By activating this cookie, you help us to further improve your experience.
Marketing
With this you allow us to collect marketing-related data via third party cookies.
By activating this cookie, you help us to further improve your experience
Privacybeleid
Read more about the use of cookies on this website in our privacy policy.
Deze website maakt gebruik van cookies. Als u meer wilt weten, kan u het cookiebeleid raadplegen. Door deze banner te sluiten, op deze pagina te scrollen, op een link te klikken of verder te gaan met browsen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.