Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49 (in België)
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek

Over ons

24pharma is een officieel geregistreerde Belgische Online Apotheek.

Alle producten die Internet Apotheek 24pharma verkoopt, voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen opgelegd door de Belgische wetgeving. Geen sprake van valse geneesmiddelen.

De website van 24pharma is vermeld bij het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG). Het FAGG is het overheidsorgaan die controle uitoefent op de Belgische apotheken en is gevestigd te Victor Hortaplein 40 bus 40, 1060 Brussel.

Website van FAGG : www.fagg.be

Apotheker Online 24pharma biedt alle geneesmiddelen aan die vrij zijn van voorschrift volgens de Belgische wetgeving en beperken ons tot de online verkoop die wettelijk is toegelaten, d.w.z. dat ook bepaalde geneesmiddelen die je in een fysieke apotheek vrij kan kopen, toch online niet vermeld staan omdat het niet is toegelaten (geneesmiddelen op schriftelijke aanvraag, diergeneeskundige geneesmiddelen).

Let op als u bestelt vanuit het buitenland. Het is namelijk verboden voor online apotheken om geneesmiddelen die vrij van voorschrift zijn in België te verkopen aan buitenland waarin ze wel op voorschrift zijn. We proberen deze info zo goed mogelijk te vermelden en de aankoop ervan te blokkeren, maar het kan voorvallen dat uw verkoop toch doorgaat en dat we u achteraf moeten mailen dat de bestelling niet toegelaten is en dus geannuleerd moet worden.

Sedert een nieuwe Europese wet van 14/12/12 in verband met gezondheidsclaims, zijn we beperkt om bepaalde claims te schrijven rond voeding en voedingssupplementen zolang die firma's ze niet voldoende wetenschappelijk hebben aangetoond.

Deze claims mogen ook niet meer op de verpakking worden vermeld, benamingen van bepaalde voedingssupplementen moeten worden aangepast als ze teveel wijzen op indicaties, enz...

Vandaar dat ook op onze site deze zaken vaag zullen beschreven worden en niet direct de therapeutische indicaties bevatten die u zocht. Stel ons gerust de vragen waarmee u zit en wij proberen u zo snel mogelijk met raad bij te staan.

Daarnaast is het assortiment van onze online apotheek enorm uitgebreid : verzorgings- en schoonheidsproducten, vitaminen en voedingssupplementen, homeopathie en fytotherapie, medische hulpmiddelen, EHBO, enz...

Elke dag werken we verder aan het uitbreiden van ons assortiment. Wij horen dan ook graag van u als u een bepaald product en/of merk niet kan vinden. We stellen alles in het werk om dit zo snel mogelijk aan de webshop toe te voegen.

Ons team van apothekers heeft samen meer dan 50 jaar ervaring en kan u op basis van haar vakkennis bijstaan in keuze en advies.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of op de chat die beschikbaar is van 8u30-12u30 en van 13u30-18u. Ook telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer +32 3 808 45 50 met idem uren van beschikbaarheid.

Klantenbeoordeling

Spaarpuntenactie
500 punten = 5 € extra korting. Per bestelling spaar je automatisch. Klik hier voor meer info.