Nogluten, de zachte vetstof, de gist (verse gist eerst oplossen in een weinig
lauw water), het water en het zout in een beslagkom doen.
Met een handmixer voorzien van een goede garde (dus geen deeghaak) in
de laagste stand mixen tot er geen klonters meer in voorkomen.
De bakvorm (handvorm) met inhoud 1l, invetten en vullen met het deeg.
Het deeg afdekken met een warme vochtige handdoek en gedurende 30
min. laten rijzen op een warme plaats.
Bak het deeg 30 min. bij 220 graden in een voorverwarmde oven.
Na het bakken het brood uit het bakblik halen en op een rooster laten
uitdampen. (eventueel bestrijken met warm water)
Schrijf uw eigen review
Cookiebeleid
Essential
Analytical
Marketing
Privacybeleid
Cookiebeleid
Essential
Essential cookies are strictly necessary to guarantee the proper functioning of the website.
Analytical
With this you allow us to collect anonymous data about the use of the website with third party cookies, such as the number of clicks and the behavior of visitors on the website. In addition, we can also perform marketing-related actions via this option.
By activating this cookie, you help us to further improve your experience.
Marketing
With this you allow us to collect marketing-related data via third party cookies.
By activating this cookie, you help us to further improve your experience
Privacybeleid
Read more about the use of cookies on this website in our privacy policy.
Deze website maakt gebruik van cookies. Als u meer wilt weten, kan u het cookiebeleid raadplegen. Door deze banner te sluiten, op deze pagina te scrollen, op een link te klikken of verder te gaan met browsen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.