Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49 (in België)
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek

Historie & Filosofie

SkinCeuticals werd opgericht in 1997 door een team van gerenommeerde Amerikaanse onderzoekers en dermatologen onder leiding van Dr. Sheldon R. Pinnell en is een pionier op het gebied van antioxidanten. SkinCeuticals is de grondlegger van de ‘cosmeceuticals’ in de USA en heeft, met haar grote wetenschappelijke doorbraken, de wereld van de huidverzorging veranderd. Met meer dan 30 jaar onderzoek, is SkinCeuticals nog altijd toegewijd aan de formulering van en studies naar antioxidanten. Daarmee is een fundering gelegd voor de hedendaagse kennis over vitamine C om de huid te beschermen tegen oxidatieve stress. De filosofie achter het merk is om huidgezondheid te ondersteunen en symptomen van huidveroudering te verminderen door te voorkomen (PREVENT), corrigeren (CORRECT) en beschermen (PROTECT).

PREVENT

De antioxidanten van SkinCeuticals, met allen een hoge concentratie pure vitamine C, helpen schade door vrije radicalen in de huid te voorkomen. Het ontstaan van vrije radicalen wordt vaak veroorzaakt door blootstelling aan UV-stralen en dagelijkse externe agressies zoals stress en luchtvervuiling. De geprezen en innovatieve formules zijn de grondslag van onze positionering als antioxidanten autoriteit.

CORRECT

Skinceuticals biedt een productlijn van corrigerende producten die zijn ontwikkeld om bestaande huidproblemen te verbeteren. Hierbij kan worden gedacht aan pigmentatie, roodheid, fijne lijntjes en rimpels, verlies aan stevigheid en onzuiverheden.

PROTECT

Gepatenteerde breedspectrum zonbeschermingsproducten helpen de huid beschermen