Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49 (in België)
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek

Dafalgan

Dafalgan

Dafalgan is een geneesmiddel op basis van paracetamol en dient om koorts en pijn te bestrijden. Dafalgan is één van 's werelds vaakst verkochte pijnstillers. Bij 24Pharma vind je zowel Dafalgan Forte tabletten als Dafalgan Forte bruistabletten (1g), Dafalgan 500 mg en Dafalgan Caffeïne terug. Daarnaast bieden we ook Dafalgan aan die geschikt is voor kinderen.

Producten 21-23 van 23

Van laag naar hoog sorteren
  1. Dafalgan Forte 1g 16 Tabletten

    Dafalgan Forte 1g 16 Tabletten
    Geneesmiddel
    Adviesprijs € 5,85 Onze prijs € 5,27
    -
    Toevoegen
    Schriftelijke aanvraag voor de aankoop van een geneesmiddel

    Schriftelijke vraag betreffende de aankoop van een geneesmiddel op basis van paracetamol :

    Ik bevestig op de hoogte te zijn gebracht van de dosering voor paracetamol en ik verzoek de apotheek 24pharma om me dit medicijn te bezorgen.

    Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

  2. Geneesmiddel
    Adviesprijs € 3,78 Onze prijs € 3,40
    Waardering:
    96%
    -
Pagina
per pagina

Werkt Dafalgan ontstekingsremmend?

Dafalgan of paracetamol werkt niet ontstekingsremmend zoals Ibuprofen. Lees aandachtig de bijsluiter van Dafalgan vooraleer het geneesmiddel in te nemen. Ontdek hierboven de prijs van Dafalgan voor jouw product naar keuze. Je kan jouw Dafalgan online bestellen in onze online apotheek voor levering morgen.