Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49 (in België)
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek
Merk: Metarelax

MetaRelax - 180 Tabletten

Adviesprijs € 49,90
Korting 42%
Onze prijs € 28,94

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van MetaRelax - 180 Tabletten

MetaRelax is een voedingssupplement op basis van magnesium, dat bijdraagt tot het verminderen van vermoeidheid en stress en een goede werking van de spieren.

De MetaRelax tabletten zijn gemaakt van magnesiumglycerofosfaat of magnesiumzout, waardoor ze goed opneembaar zijn. Dit draagt bij aan een snelle aanvulling van magnesiumtekorten. Bovendien wordt magnesiumzout goed verdragen door het spijsverteringssysteem.

Naast magnesium bevatten de tabletten van MetaRelax ook vitamines B6, B9 (folaat, Metafolin), B12 en taurine, die de werking van magnesium versterken. Deze extra vitamines zijn in de meest actieve en effectieve vorm aanwezig, wat directe beschikbaarheid voor lichaamswerking garandeert.

Eigenschappen:

  • Goed opneembare vorm van magnesium: magnesiumglycerofosfaat
  • Juist gedoseerd: 900 mg magnesiumglycerofosfaat per tablet = 100 mg elementair magnesium per tablet
  • Cofactoren die synergetisch werken met magnesium: vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D
  • Vitamine D: zorgt dat magnesium langer vastgehouden wordt in het lichaam en omgekeerd zorgt het magnesium voor het activeren van vitamine D
  • B-vitamines in actieve vormen: direct beschikbaar voor werking in het lichaam
  • Geen laxatieve neveneffecten


MetaRelax is geschikt voor verschillende doelgroepen, met name mensen die regelmatig stress ervaren, sporters, zwangere vrouwen, adolescenten en ouderen.

Beoordelingen van klanten die MetaRelax hebben gekocht in onze online apotheek worden hieronder gedeeld.

Maak gebruik van deze online aanbieding en bestel jouw MetaRelax verpakking met 180 tabletten bij 24pharma, tegen de meest gunstige prijs.

Lees aandachtig de bijsluiter van MetaRelax voor gebruik.

Metarelax is een voedingssupplement. Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosis vermeld op de verpakking. Het vervangt geen gezonde levensstijl en gevarieerde en evenwichtige voeding. Vraag raad aan onze apotheker. Het product altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Gebruik van MetaRelax - 180 Tabletten

  1. Neem 2 tabletten per dag
  2. Je kan de tablet in twee breken om deze gemakkelijker in te nemen
  3. MetaRelax mag ook tijdens de zwangerschap ingenomen worden

Mogelijke Metarelax bijwerkingen:

Voor zover gekend hebben Metarelax tabletten geen bijwerkingen. Alvorens gebruik lees zeker de Metarelax 180 bijsluiter.

Metarelax reviews en ervaringen van andere gebruikers zijn hieronder terug te vinden. Ben je zelf een tevreden Metarelax gebruiker? Schrijf dan zelf je eigen productbeoordeling van Metarelax tabletten. 

Eén tablet bevat : Magnesiumglycerofosfaat 900mg, Magnesium element 100 mg (26,7%*), Vitamine B6 (pyridoxal-5-fosfaat) 1mg (71.4%), Vitamine B12 (methylcobalamine)12,5µg (53,4%*) , Vitamine B9 (folaat, Metafolin®) 100 µg (50%*), Taurine 150 mg, Vitamine D (cholecalciferol) 12,5 µg (250%)

Bij stressmomenten en vermoeidheid

Goed voor de spieren

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MetaRelax - 180 Tabletten
Uw waardering