Pharma Nord Bio-Q10 Gold 100mg 30 Capsules

Adviesprijs 24,95 €
Korting 20%
Onze prijs 19,96 €

Gratis vanaf € 39

Hover? In België, in afhaalpunt.
Verdien 42 Spaarpunten bij aankoop van dit product

Coënzym Q10 (CoQ10) is de sleutel in het biochemisch proces van de mitochondr­iën die 95% van de cellulaire energie produceert. Zonder CoQ10 zouden wij over onvoldoende energie beschikken om te overleven. Q10 is een vitamine-achtige structuur die deels wordt aangebracht door de voeding en deels wordt aangemaakt in het lichaam. De beschikbaarheid hangt dan ook af van de juiste voedingskeuze en de mogelijkheid van het lichaam om zelf Q10 aan te maken. De lichaamseigen aanmaak van Q10 wordt bepaald door verschillende factoren zoals leeftijd, gezondheidstoestand en medicatie.

Het kan daarom nuttig zijn Bio-Q10 als voedingsaanvulling te gebruiken om te voorzien in de levensnoodzakelijke energie die elke cel van ons lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Bio-Q10 Gold is aangewezen bij gebruik van statines (cholesterolverlagers), bij vermoeidheid en tijdens een herstelperiode.

Gebruik:

  • 1 tot 2 capsules per dag, of volgens de individuele behoefte.

Deze voedingsaanvulling kan gecombineerd worden met Bio-Antioxidant of Seleni­um+Zinc.

Bio-Q10 Gold bevat geen suiker, gist of gluten.

Waarschuwing:

Bio-Q10 Gold mag NIET gebruikt worden bij zwangerschap en lactatie en is NIET geschikt voor jonge kinderen.

Bio-Q10 Gold mag gecombineerd worden met andere antioxidantia en kan langdurig gebruikt worden, is zeer veilig, heeft geen nevenwerkingen en heeft geen interactie met warfarine. Doseringen tot 1200 mg per dag tonen nog steeds geen nevenwerkingen.

1 tot 2 capsules per dag tenzij anders geadviseerd. Bij voorkeur tijdens de maaltijd met een glas water innemen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Per capsule: 100 mg CoQ10.

Voor een goed energieniveau

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan