Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49 (in België)
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek

Wetenschap & Ontwikkeling

SkinCeuticals zet zich in om het medisch esthetisch distributiekanaal te ondersteunen. De esthetische codes van artsen vereisen strenge normen voor de beoordeling van klinische testen. Door deze testnormen toe te passen op onze producten en door gebalanceerde communicatie over de testresultaten te bieden, streven wij ernaar om met onderzoek geavanceerde huidverzorging te bieden aan artsen en patiënten.

 • Hoewel we soms in-vitro en ex-vivo testen uitvoeren op individuele ingrediënten, om startgegevens te verkrijgen over de wetenschappelijke uitvoerbaarheid, worden onze klinische testen altijd op de uiteindelijke formules in vivo uitgevoerd, om de echte werking in het dagelijks leven te bevestigen.
 • Bij onze klinische onderzoeken, beoordelen we drie belangrijke componenten
 1. De werking in de huid via biologische of instrumentele testen
 2. De klinische eindresultaten, ingeschaald door onafhankelijke professionals of artsen
 3. Evaluatie door patiënten

 • Elk product dat wij ontwikkelen moet niet alleen effectief zijn maar ook voldoen aan strenge veiligheids- en huidtolerantie-eisen.
 • Wij testen onze producten vaak in meerdere landen en bij panels met verschillende etniciteiten dermatologische onderzoeksorganisaties, die consequent samenwerken met leden van de medische en wetenschappelijke gemeenschap, om onze testmethodes te kunnen bevestigen.
 • Wij maken regelmatig gebruik van biomarkeranalyses en placebovergelijkingen om de specifieke biologische werking en effectiviteit van onze technologieën te bewijzen.
 • Als wij verwijzen naar wetenschappelijke kennis of gepubliceerde informatie die niet gebaseerd is op de uiteindelijke productformule, communiceren we dat duidelijk aan de lezers.
 • Wij maken geen gebruik van disclaimers over individueel variërende patiëntresultaten en tonen altijd voor-en-na-foto’s die representatief zijn voor gemiddelde resultaten.
 • Wij maken geen gebruik van claims die gebaseerd zijn op de perceptie of tevredenheid van de patiënt alleen.