Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49 (in België)
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek

Getinte zonnecrème voor het gezicht

Uv-bescherming is onmisbaar in je verzorgingsroutine. Sla je deze stap over, dan loop je meer risico op zonneschade en vroegtijdige huidveroudering. Getinte zonnecrème voor het gezicht combineert de voordelen van zonnebrandcrème en foundation. Ze beschermt tegen schadelijke Uv-stralen én bedekt oneffenheden of een ongelijkmatige teint.

Getinte zonnecrème voor het gezicht

Een getinte zonnecrème voor het gezicht bevat Uv-filters die tegen de zon beschermen en pigmenten die de teint egaliseren. Getinte zonnecrème kan je enerzijds smeren als lichte dekking om oneffenheden te camoufleren en de huid te verbeteren, anderzijds als egaliserende make-upbasis.

Net als iedere zonnecrème beschermt een getinte variant je huid dus tegen schadelijke Uv-stralen, terwijl ze je huid subtiel kleurt en dekt, net als een lichte foundation. Vooral bij minerale zonnecrème die vaak een witte waas achterlaat, bieden de kleurpigmenten een meerwaarde. Ze helpen namelijk om de witte zonnebrand te blenden met je eigen teint.

Waarom kiezen voor getinte zonnebrandcrème?

Een getinte zonnecrème is ideaal wanneer je op zoek bent naar zonbescherming en een subtiele dekking in één product.

Uv-bescherming

Getinte zonnecrème bevat Uv-filters die de schadelijke UvA- en UvB-stralen van de zon absorberen of reflecteren. Dat helpt om verbranding, vroegtijdige veroudering en huidkanker te voorkomen.

Hydratatie

Hydraterende getinte zonnecrèmes bevatten vaak ingrediënten die de huid voedenn, zelfs bij blootstelling aan de zon. Je huid voelt zacht en soepel en droogt niet uit.

Egale teint

Door de toegevoegde pigmenten helpt een getinte zonnecrème om je teint egaler te maken. Zo minimaliseert ze kleurverschillen in de huid, zoals roodheid en ongelijkmatigheden, waardoor je een egaal en stralend huidoppervlak krijgt.

Make-upbasis

Getinte zonnebrandcrèmes dienen ook als een uitstekende basis voor make-up. Ze bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar fungeren ook als een primer voor foundation en andere make-upproducten. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​mooie en gelijkmatige make-uplook te creëren, terwijl je tegelijkertijd je huid beschermt tegen de schadelijke effecten van UV-straling.

Natuurlijke uitstraling

Dankzij de lichte formule van de getinte zonnebrandcrème krijgt je huid een natuurlijke uitstraling. Het laat je huid ademen en voelt licht aan, waardoor je een frisse en stralende look krijgt zonder dat het er overdreven of zwaar uitziet.

La Roche-Posay Getinte Zonnecrème

La Roche-Posay staat bekend om zijn toewijding aan effectieve zonbescherming en huidverzorging. Met de La Roche-Posay Anthelios UVmune 400 Fluïde SPF50+ Getint biedt het merk een 2-in-1-product dat enerzijds hoge Uv-bescherming biedt en anderzijds de huid subtiel egaliseert.

De lichte textuur voelt comfortabel aan op de huid en smeert gemakkelijk uit. Bovendien is de La Roche-Posay getinte zonnecrème geschikt voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid, dankzij de hypoallergene en niet-comedogene formule. De breedspectrum getinte zonnecrème van La Roche-Posay beschermt tegen zowel UvA- als UvB-stralen en bestrijdt dus huidveroudering en verbranding.