Wat zijn ceramiden?

Wat zijn ceramiden?

Ceramiden zijn lipiden (vetten) die natuurlijk aanwezig zijn in de huid en die essentieel zijn voor het ondersteunen van de huidbarrière en de huid gehydrateerd houden. Zonder ceramiden wordt de huid droog, geïrriteerd of kan er jeuk ontstaan.

Wat doen ceramiden voor je huid?

Ceramiden herstellen en hydrateren. Wanneer er te weinig ceramiden zijn, is de huidbarrière verzwakt en kan water uit de huid verdampen. Door ceramiden rechtstreeks op de huid aan te brengen, wordt de huidbarrière hersteld en wordt water vastgehouden in de huid.

CeraVe en ceramiden

CeraVe ontwikkelde een gamma verzorgingsproducten met een mix van drie essentiële ceramiden waar een gezonde huid behoefte aan heeft.

Ceramiden en anti-aging

Waar ceramiden worden toegevoegd aan crèmes voor de droge en gevoelige huid om extra bescherming te bieden zien we dat deze ook in anti-aging crèmes voorkomen. De ouder wordende huid maakt namelijk zelf minder ceramiden aan. De huid wordt droger en gevoeliger en fijne lijntjes en rimpels komen hierdoor duidelijker naar voren. Door een ceramidecrème te gebruiken, geef je de huidbarrière een boost. Het vochtgehalte van de huid zal beter in balans blijven, waardoor je huid er gezonder en frisser uitziet.

Voor iedereen geschikt

Omdat ceramiden een lichaamseigen stof zijn, kunnen crèmes met ceramiden elke huid goed ondersteunen bij het versterken van de natuurlijke huidbarrière.

CeraVe producten

De hydraterende crème, de hydraterende melk en de hydraterende reinigingscrème zijn werden reeds in 2006 gelanceerd. Op vandaag biedt CeraVe een verzorging voor iedereen, ontwikkeld met de expertise van dermatologen.

CeraVe producten kopen bij 24pharma

Ontdek alle CeraVe producten bij 24pharma en voeg ze toe aan je dagelijkse skincare routine.

CeraVe is een topgamma ontwikkeld door dermatologen speciaal om de huidbarrière van gezicht en lichaam te helpen herstellen en versterken. Het merk baseert zich op 3 essentiële ceramiden die zorgen voor een landurige hydratatie en bescherming. Zo blijft de huid zacht en gezond, elke dag. Dit gamma dat zeer populair is in de VS, is nu ook te verkrijgen bij online apotheek 24pharma! Populaire producten van CeraVe zijn o.a. de Hydraterende BalsemGezichtscrème SPF25 en de Anti-Ruwe Huid Crème.