YUN - Probiotherapy

Wat is probiotherapie?

Probiotherapie (pro = voor; bios = leven) is een therapie die de gezondheid en de balans van het microbioom voorop stelt. Probiotherapie vertrekt vanuit het menselijk microbioom als centraal punt en beschouwt het menselijk lichaam als een verzameling van verschillende micro-organismen. Al deze organismen werken nauw samen, als bouwstenen die elkaar ondersteunen.

Wanneer het evenwicht van je huidmicrobioom uit balans is

Heb je een gezonde huid, dan is het huidmicrobioom in balans. Alle bacteriën die er leven zijn in symbiose met elkaar en je lichaam. Bij een “dysbiose” is het evenwicht verstoord, waarvoor diverse factoren kunnen voor zorgen. De slechte bacterën en/of schimmels veroorzaken ontstekingen en/of irritatie van de huid.

Antibiotica, antiseptica en antimycotica doden echter alle bacteriën. Het huidprobleem lost zich slechts tijdelijk op met onvolledig herstel als gevolg.

Probiotherapie daarentegen beschermt, versterkt het evenwicht van het microbioom en herstelt de dysbiose!

Het belang van ons microbioom

Hygiëne blijft uiteraard belangrijk voor het bestrijden van infectieziekte. Het microbioom speelt hierbij zeker een cruciale rol bij het in evenwicht houden van de lichamelijke processen en beschermen tegen ziekten. In het algemeen mogen we aannemen dat een gevarieerd microbioom betere bescherming biedt tegen infecties en andere invloeden van buitenaf.

Goede bacteriën doen het werk

Probiotherapie is een verzamelterm van alle geneesmiddelen, voedingssupplementen, cosmetica of algemene verzorgingsproducten die het microbioom van de mens beschermen, versterken of herstellen. De levende bacteriën lossen jouw huidproblemen op, waardoor probiotherapie een effectief alternatief is voor bestaande medicatie. Tegelijkertijd heeft het geen bijwerkingen, wat het even veilig maakt als huidverzorging.

Een wereld van verschil bij puistjes

YUN ACN Therapy is dé microbioomveilige oplossing die puistjes effectief bestrijdt met de kracht van goede bacteriën en brengt je huid op een natuurlijke manier weer in gezonde balans.

  • De enige huidverzorgingsproducten ter wereld met levende bacteriën, dankzij onze magische micro-encapsulatietechniek.
  • 100% zichtbare verbetering na 4 weken(*)
  • Effectiever dan geneesmiddelen en veiliger dan klassieke cosmetica
  • Gevoelige huid? Geen probleem! ACN heeft 0% bijwerkingen en mag je onbeperkt gebruiken.
  • Gepatenteerde formules met 100% microbioom veilige ingrediënten.

(*) Belangrijk om te weten: 4 weken zijn nodig om jouw huidmicrobioom helemaal weer op orde te brengen. Daarom is het ook supernormaal om in de eerste week even ietsje meer puistjes te hebben.

FNG Voetschimmel

Voetschimmel, schimmelinfecties en stinkende / zweetvoeten duiden op een onbalans in je huidflora, meestal veroorzaakt door jezelf te vaak wassen met zepen die vaak agressieve en antibacteriële ingrediënten bevatten. Tijdens het douchen sta je minutenlang met je voeten in zeep, waardoor je voeten bijna steriel worden en je beschermende microbioom wordt aangetast. De schimmels die van nature in je badkamer voorkomen, ondervinden geen concurrentie meer van jouw microbioom en nemen zo de overhand….

SKN Gevoelige huid

Bij mensen met een gevoelige huid, is de huidflora uit balans. Jezelf te vaak wassen met reguliere zepen, die vaak agressieve bewaarmiddelen en emulgatoren bevatten, brengen je huidflora uit evenwicht. Dit zorgt ervoor dat je huid kwetsbaar wordt met irritatie, roodheid, jeuk en droge vlekken tot gevolg. YUN’s SKN producten verzachten de gevoelige, rode en/of geïrriteerde huid door de beschermende huidflora in evenwicht te houden.

VGN Intieme verzorging

Jouw vaginaal microbioom is een uniek ecosysteem met miljoenen bacteriën die een essentiële rol spelen in je gezondheid. Ze beschermen je tegen infecties, huidproblemen, blaasontstekingen,… De antibacteriële ingrediënten in klassieke vaginale verzorging verstoren deze balans, en kunnen leiden tot heel wat intieme ongemakken. Na jaren universitair onderzoek om deze vicieuze cirkel op natuurlijke wijze te doorbreken, zag VGN het levenslicht. VGN is buitengewoon effectief en mag je ook op regelmatige basis gebruiken, zonder enige bijwerkingen.

YUN kopen bij 24pharma

Ontdek de verschillende producten en koop je YUN producten bij 24pharma.

https://www.24pharma.be/nl/merken-a-z/yun