Vóór 16u besteld, morgen geleverd*
Gratis levering vanaf €49
Meer dan 450 merken
Erkende Apotheek
Merk: XLS

XLS Medical Eetlustremmer - Houdt Eetlust & Hongergevoel Onder Controle - 60 Capsules

Adviesprijs 39,99 €
Korting 10%
Onze prijs 35,99 €

Klik hier voor meer info over onze spaarpunten actie.

Omschrijving van XLS Medical Eetlustremmer - Houdt Eetlust & Hongergevoel Onder Controle - 60 Capsules

XLS Medical Specialist Eetlust Remmer is een doeltreffend product om de eetlust, het hongergevoel en dwangmatige eetgewoonten af te remmen.

Het heeft een bijzondere samenstelling met Redusure, een gepatenteerde mix van voedingsvezels die kunnen opzwellen tot 200x hun oorspronkelijke formaat. 

Zo vormen ze een dikke onverteerbare gel en 30-43% van uw maag wordt gevuld, en u hebt een aangenaam, verzadigd gevoel. De gel verlaat uw lichaam op een natuurlijke manier. 94% van de gebruikers sprak van een matig tot sterk gevoel van verzadiging.

Het is klinisch bewezen dat XLS Medical Specialist Eetlust Remmer significant gewichtsverlies in de hand werkt omdat u minder eet. 

Het is vooral geschikt voor mensen die constant honger hebben en grote porties naar binnen werken.

Het is een medisch hulpmiddel voor doeltreffende gewichtscontrole, als u het combineert met een evenwichtige voeding en regelmatige beweging.
Het is bovendien veilig en wordt goed verdragen.

Gebruik van XLS Medical Eetlustremmer - Houdt Eetlust & Hongergevoel Onder Controle - 60 Capsules

  1. Neem elke dag 2 capsules met een vol glas water, een halfuurtje voor de 3 hoofdmaaltijden.
  2. We raden ook aan om voldoende water te drinken, minstens 2 liter per dag.
  3. Dit is GEEN maaltijdvervanger.


Dit is een pakket voor 10 dagen. Na 10 dagen zal je al veel voordelen merken, beste is toch om XLS Medical Specialist Eetlust Remmer een maand of langer te gebruiken. 

ELKE CAPSULE BEVAT: ACTIEF BESTANDDEEL: REDUSURE™, EEN GEPATENTEERDE MIX VAN VOEDINGSVEZELS MET HOGE ZWELCAPACITEIT. HULPSTOFFEN: KALIUMBICARBONAAT, MICROKRISTALLIJNE CELLULOSE, MAGNESIUMSTEARAAT. HET VEILIGHEIDS- EN TOLERANTIEPROFIEL VAN XLS MEDICAL SPECIALIST EETLUST REMMER IS GRONDIG ONDERZOCHT. XLS MEDICAL SPECIALIST EETLUST REMMER BEVAT GEEN INGREDIËNTEN VAN DIERLIJKE OORSPRONG EN GEEN TOEGEVOEGDE KUNSTMATIGE SMAAKSTOFFEN, ZOUT OF BEWAARMIDDELEN.

XLS Medical SPECIALIST Eetlust Remmer is een gecertificeerd medisch hulpmiddel voor de behandeling en preventie van overgewicht en voor algemene gewichtscontrole. De veiligheid en de doeltreffendheid ervan werden beoordeeld overeenkomstig de Europese richtlijn 93/42/EEG betreffende medische hulpmiddelen.

De producten van XLS Medical worden vervaardigd met wetenschappelijk ontwikkelde natuurlijke werkzame stoffen, waarvan de veiligheid en doeltreffendheid door een onafhankelijke partij worden beoordeeld.

Voor bijkomende informatie over gewichtsbeheersing en hoe u gezonder en evenwichtiger kunt leven, kunt u surfen naar www.xlsmedical.be.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:XLS Medical Eetlustremmer - Houdt Eetlust & Hongergevoel Onder Controle - 60 Capsules
Uw waardering