Collageen Boost

Wat is collageen?

Collageen is het eiwit dat het meest voorkomt in ons lichaam. Maar liefst 30% van alle eiwitten in ons lichaam zijn collageeneiwitten. Deze zorgen voor de elasticiteit en sterkte van ons bindweefsel. Concreet is collageen dus goed voor zowel onze huid, kraakbeen en botten.

Waarom collageensupplementen?

Onze huid veroudert door de afname van lichaamseigen collageenproductie met broze nagels, dun haar en gewrichtspijnen als mogelijk resultaat. Verschillende klinische studies hebben de werkzaamheid van collageen reeds aangetoond. Voedingssupplementen met collageen zijn ontwikkeld om de gezondheid te ondersteunen en zichtbare tekenen van veroudering (rimples, lijntjes, … ) af te remmen.

Wat zijn de voordelen van collageen?

  • Strakkere huid
  • Sterke nagels
  • Minder haaruitval
  • Sterkere botten

Yuliv 2-in-1 Collagen Boost

Yuliv helpt je om je gezondheid in stand te houden en zorgt met producten op natuurlijke basis en een maximale doeltreffendheid voor een dynamisch, evenwichtig en vitaal leven.

Yuliv 2-in-1 Collagen Boost is een hooggedoseerd voedingssupplement,  ontwikkeld in België op basis van wetenschappelijke expertise. Deze unieke formule bevat tot 4 x meer collageen dan andere vloeibare collageendranken op de markt. Het resultaat is duidelijk merkbaar, reeds na de eerste kuur!

Samenstelling Yuliv Collagen Boost

Naast 10g Collageen (type 1) bevat Yuliv Collagen Boost ook de dagelijkse hoeveelheid Vitamine C (80mg) en 65mg groene thee-extract.

  • Suikervrij
  • Zonder kleurstof & allergenen
  • Lactose en glutenvrii

Yuliv Collagen Boost heeft bovendien een aangename smaak met aroma van yuzu en framboos en kan onverdund gedronken worden.

Gebruik van Yuliv Collagen Boost

  1. Neem 1 ampule per dag in, bij voorkeur in de ochtend (wanneer het metabolisme op gang komt)
  2. Voor een optimaal resultaat is het aangewezen om 2-in-1 Collagen Boost langdurig te gebruiken, minimaal 60 dagen.

Wanneer helpt collageen?

Een voedingssupplement met collageen zorgt voor een dagelijkse aanvulling van het belangrijkste eiwit (collageen) in ons lichaam. Dit helpt niet alleen gewrichtspijnen te ontlasten, het zorgt eveneens voor sterkere nagels en meer haarvolume. Bovendien zorgt het voor een strakkere huid met minder rimpels en cellulitis. Ook na een chirurgische ingreep kan het bijdragen tot een vlotter herstel.

Yuliv kopen bij 24pharma

U kan de Yuliv producten hier makkelijk online aankopen, aarzel niet om ons advies te vragen, dit kan via de chatbox of via mail, ook telefonisch staan we steeds tot uw dienst.

https://www.24pharma.be/nl/merken-a-z/yuliv